Köszönjük, hogy megtisztel bizalmával!

Kérjük töltse, ki az alábbi ajánlatkérő kérdőívet.

A megrendelés menete:

 • Kapcsolatfelvétel

  Miután Ön kitöltötte és elküldte az itt található rövid ajánlatkérő kérdőívet, egyik munkatársunk rövid időn belül jelentkezik, hogy válaszoljon az esetleges kérdéseire. Ha Ön ezek alapján úgy dönt, hogy érdemes egy személyes találkozó alkalmával mélyebben átbeszélni a folyamatokat, árakat, szolgáltatásokat akkor a kollégánk leegyeztet Önnel egy alkalmas időpontot a személyes találkozóra.

 • Személyes találkozó

  Egy személyes találkozó alkalmával kollégánk felméri az igényeit, és átbeszél Önnel mindent. Amennyiben nem tud valamilyen okból személyesen találkozni velünk ( például külföldi, vagy vidéki tartózkodás), úgy telefonon, vagy Skypon is állnak kollégáink a rendelkezésére.

 • Weboldal elkészítése

  Kollégáink a személyes találkozón egyeztetett határidőre elkészítik a weboldalát. A munka közben többször konzultálunk Önnel, hogy a munka végeztére olyan weboldalt kapjon amilyet elképzelt!

 • Weboldal átadása

  A munka végeztével átadjuk Önnek a weboldalát, aminek a keretein belül megtanítjuk az új oldala használatát is.

 • Fizetés

  Az átadással egyidőben rendezzük a weboldal anyagi vonzatait is. Fizethet nálunk készpénzzel, banki utalással, és az online felületünkön bankkártyával és PayPallal.

  Amennyiben szeretné, részletfizetési lehetőséget is biztosítunk Önnek, ezzel is szeretnénk megkönnyíteni a hazai vállalkozások fejlődését és hozzásegíteni Őket a versenyképesség megtartásához. Hiszünk a hazai értékekben!